Líra Online könyvesbolt a hazai könyvpiac egyik meghatározó szereplője. Közel száz boltjával Magyarország egyik legnagyobb könyvesbolt-hálózata. A kiadó szerzői közül többen kaptak Kossuth-díjat, magas állami és művészeti kitüntetéseket. Rendszeres könyv akciók, készletkisöprések, és minden hónapban szuper kiadói akciók várnak.

Tudtad, hogy a Líra nem csak könyvet árul? Gyerek játékok, műszaki cikkek és exkluzív ajándékok között is válogathatsz a webshopjukban!

27% kedvezmény a Líra.hu online könyvesboltban

Az ajánlat pontos részleteinek megtekintéséhez kattints az “Ajánlat megtekintése” gombra, és átirányítunk a tájékoztató oldalra.

Ingyen szállítás a Líra.hu-nál

Ha legalább 10.000 Ft értékben rendelsz könyvet, akkor ingyenes a házhoz szállítás a Líra.hu online könyvesboltban. Amennyiben előrendelhető terméket is rendelsz, és több csomagban kéred a szállítást, csak akkor csak az első csomag kiszállítása ingyenes, minden további csomagra értéktől függően …

Atlantic Press kiadó könyvei fillérekért, már 300Ft-tól – készletkisöprés

Az Atlantic Press kiadónak három szakterülete van: a politikai ismeretterjesztő irodalom, a film világával és esztétikájával foglalkozó könyvek és a szórakoztató irodalom magyar szerzők tollából. Mint viszonylag új könyvpiaci szereplő, az Atlantic Press szerkesztőségének szakmai hitvallása: „Csak a jó …