A BlueDigital webshop 2018 nyarán kezdte meg a működését. Okostelefon kiegészítők e-kiskereskedelmével foglalkoznak, fő profiljuk a tokok, üvegfóliák és töltők, alkatrészek és egyéb okostelefonos kiegészítők értékesítése. Jelenleg kb. 60 ezer aktív termékük van. Az áraik nagyon kedvezőek, mivel a legtöbb termék nagyker raktárakban van és 2-6 munkanap alatt szállítják ki.

10%-os BlueDigital kupon bármely okostelefon kiegészítőre

A kupon beváltásával 10% kedvezményt kapsz bármely okostelefon kiegészítőre a BlueDigital webáruházban. Üvegfóliák, Telefontokok, Adatkábelek Töltők Akkumulátorok Fedd fel a kupont, és irány a BlueDigital!  

1000Ft-os BlueDigital kupon bármely okostelefon kiegészítőre 7000Ft feletti vásárlás esetén

A kupon beváltásával 1000Ft kedvezményt kapsz bármely okostelefon kiegészítőre a BlueDigital webáruházban 7.000Ft feletti vásárlás esetén. Üvegfóliák, Telefontokok, Adatkábelek Töltők Akkumulátorok Fedd fel a kupont, és irány a BlueDigital!  

15%-os BlueDigital kupon bármely okostelefon kiegészítőre

A kupon beváltásával 15% kedvezményt kapsz bármely okostelefon kiegészítőre a BlueDigital webáruházban 10.000Ft feletti vásárlás esetén. Üvegfóliák, Telefontokok, Adatkábelek Töltők Akkumulátorok Fedd fel a kupont, és irány a BlueDigital!