Az 4home.hu webáruház a lakberendezés és kiegészítők széles választékát kínálja, így az otthonod dekorálásához és felújításához szinte minden szükséges eszközt megtalálhatsz itt.

  1. Lakberendezés és kiegészítők: Az 4home.hu kínálata bútorokban is gazdag, amelyek között megtalálhatók az ágyak, kanapék, ülőgarnitúrák, étkezőasztalok és székek is. A kínálatban számos stílus és anyagválaszték is megtalálható, így könnyen megtalálhatod az otthonodba illő darabokat.
  2. Fürdőszobai és konyhai kiegészítők: A fürdőszobai és konyhai kiegészítők széles választéka szintén elérhető az 4home webáruházban. A kínálatban megtalálhatók a mosogatók, csaptelepek, tusolókabinok, fürdőkádak, tükrök és fürdőszobai szekrények is.
  3. Dekorációs tárgyak: Termérdek dekorációs tárgyat találsz, amelyekkel otthonodat szépítgetheted. A kínálatban megtalálhatók a képek, faliórák, mécsestartók, vázák, dísztárgyak, lámpák és szőnyegek is.
  4. Világítás: Rendkívül széles választékban találhatsz világítástechnikai eszközöket, amelyek között megtalálhatók a mennyezeti lámpák, asztali és állólámpák, spotlámpák, éjjeli lámpák és függő lámpák is.
  5. Kert és szabadidő: számos kerti bútor, grillező és kerti dekorációs eszköz található, amelyekkel az udvarodat, teraszodat szépítheted és kényelmesebbé teheted.

Az 4home webáruház vásárlói számára számos akciót hirdet, így rengeteget spórolhatsz!

3%-os 4home kupon – lakástextil, dekoráció stb.

Lakástextilt, ágyneműhuzatot, konyhafelszerelést, háztartási kisgépet keresel? Itt egy kupon, amivel 3% extra kedvezmény kapsz bármely termékre. Fedd fel a kupont, és váltsd be!

Kiárusítás a 4home-nál – Lakástextil, dekoráció, háztartási gép akció

Most hatalmas kedvezményekkel szerezhetsz be minden olyan eszközt, ami az otthoni háztartásba kellhet: Háztartási gépek Lakástextil Dekoráció Konyha Kert és hobbi stb. 15000Ft felett ingyenes a kiszállítás! Nézd meg az ajánlatot, és csinosítsd ki az otthonod!

Ágyneműhuzat kiárusítás a 4home-nál akár 50% kedvezménnyel

Gyönyörű szép, 100% pamut ágyneműhuzatok most akár 50% kedvezménnyel. Válts vidám, tavaszi ágyneműre!

Felmosó szettek és takarítóeszközök akár 50% kedvezménnyel

Most hatalmas kedvezménnyel szerezhetsz be minden olyan eszközt, ami az otthoni takarításhoz kellhet. Felmosó szettek, felmosófejek, gőz mopok, szemétkosarak, ruhaszárítók, porszívók jó minőségben és kedvező áron. Állandó 10-50% kedvezmény akár ingyenes házhozszállítással. Nézd meg az ajánlatot, és szerezd …