A LELOSI gyártja az egyik legkényelmesebb és legpuhább leggingseket és nappali ruházatot a piacon. Az anyag puhasága, a kényelem és a kivételes tartósság az, ami megkülönbözteti a LELOSI-t a többi márkától. A gyengéd, de rendkívül tartós anyagot úgy tervezték, hogy úgy illeszkedjenek testünkhöz, mint a második bőrhöz, és a könnyű viselet lehetővé teszi, hogy korlátozás nélkül mozogjunk.

Jelenleg portfóliójuk több, mint 500 leggingsből, tréningruhából, pizsamából, felsőből és kiegészítőből áll nők, férfiak és gyerekek számára. 2019-es indulásuk óta több mint 1 000 000 megrendelést teljesítettek és szállítottak ki 11 európai országba.

35% kedvezmény minden 2. termékre a Lelosinál!

Kényelmes, sportos, divatos leggings kellene, ami nem látszik át?  Akkor ez az ajánlat neked szól! Most minden 2. megrendelt termékre 35% kedvezmény kapsz a kupon beváltásával! Fedd fel a kuponkódot, és irány a Lelosi!

15%-os Lelosi kupon most bármely termékre – a legszuperebb leggingsek!

Kényelmes, sportos, divatos leggings kellene, ami nem látszik át?  Akkor ez az ajánlat neked szól! Most 15% kedvezmény kapsz a kupon beváltásával bármely Lelosi termékre! Fedd fel a kuponkódot, és irány a Lelosi!

Iratkozz fel a Lelosi hírlevelére és 10% kedvezményt kapsz az első vásárlásra

Kényelmes, sportos, divatos leggings kellene, ami nem látszik át?  Akkor ez az ajánlat neked szól! Ha most feliratkozol a LELOSI hírlevelére, akkor 10%-os kedvezménykupont kapsz az első vásárlásodra! Csatlakozz a LELOSI közösségéhez, és értesülj elsőként az újdonságokról, készletfrissítésekről! Ne maradj …