A Robot World Közép-Európa legnagyobb háztartási robot szakértője. Szakterületünk a robotporszívók, robotfeltörlők, robot ablakmosók, robot fűnyírók és úszómedence porszívók. Professzionális és amatőr drónokat, robotjátékokat és egyéb robot eszközöket is forgalmaznak.

Az elmúlt 20 évben a háztartási robotokra összpontosítottakk, amelyek megfelelő minőségűek ahhoz, hogy segítsenek Önnek. Személyesen tesztelnek minden terméket, a legtöbb termékük raktáron van és a robotkészülékekről ingyenes tanácsadást kínálnak ügyfeleinknek.

3%-os Black Friday kupon minden* termékre a Robot Worldnél!

A kupon beváltásával 3% kedvezményt kapsz minden* termékre a Robot Worldnél! * A kedvezmény robotporszívókra, drónokra és az Owlet márkára nem érvényes! Érvényesség: október 31. – december 18. Fedd fel a kuponkódot, és irány a Robotworld!

Black Friday a Robotworld.hu-nál – akár 30% kedvezmény robotporszívókra

Black Friday a Robotworldnél október 31. és december 18. között. Robotporszívók akár 20% kedvezménnyel Érintés nélküli háztartás (szappanadagolók, fertőtlenítő adagolók, intelligens szemétkosár) akár 50% kedvezmény Robot ablaktisztítók akár 20% kedvezménnyel Elektromos rollerek 3% kedvezménnyel Konyhai robotok, légtisztítók, robot játékok és …

20% Black Friday kupon a Robotworld.hu-nál Symbo robotporszívókra, ablaktisztítókra, szappanadagolókra

A kupon beváltásával 20% kedvezmény jár minden Symbo márkájú termékre (robotporszívókra, ablaktisztítókra, szappanadagolókra)! Érvényes: október 31. – december 18. Fedd fel a kupont, és irány a Robotworld!