Akció!

Oxigén koncentrátor otthoni használatra

Original price was: 374.100 Ft.Current price is: 202.890 Ft.

Az oxigénterápia elősegíti a sejtek részleges és teljes regenerálódását, enyhíti a fáradtságot, javítja az anyagcserét, erősíti az immunrendszert és segít megtisztítani a testet a toxinoktól.

Vásárlás - Unizdrav

Cikkszám: P2384 Kategória:

Leírás

Fedezze fel az otthoni oxigén koncentrátor előnyeit!

Az otthoni oxigén koncentrátor egy rendkívül hasznos eszköz az egészség és jó közérzet fenntartásában. Ismerje meg, hogyan segíthet Önnek ezen készülék!

Az egészséges életvitel elengedhetetlen része a megfelelő oxigénellátás biztosítása a testünknek. Az oxigénkoncentrátorok, különösen az otthoni használatra tervezett változatok, olyan eszközök, amelyek rendkívüli módon befolyásolják a légzőrendszert és a szív egészségét. Az alábbiakban megvizsgáljuk, hogyan hatnak az oxigénkoncentrátorok a légzőrendszerre és a szív egészségére, és bemutatjuk azokat a tanulmányokat, amelyek alátámasztják hatékonyságukat.

Kik számára lehet fontos az oxigénkoncentrátor használata?

Az oxigénkoncentrátorok olyan eszközök, amelyek képesek az oxigén koncentrációját növelni a környező levegőben. Ezek az eszközök különösen hasznosak olyan helyzetekben, amikor a szervezetnek több oxigénre van szüksége, mint amennyit a normál körülmények között beszívna. Ez az extra oxigén segít a testnek a megfelelő működésben, és lehetővé teszi a sejtek számára, hogy hatékonyabban dolgozzanak.

Az oxigénterápia, amely során az oxigénkoncentrátorokat használják, már évtizedek óta része a gyógyászati gyakorlatnak. A világszerte végzett számos tanulmány alátámasztja az oxigénterápia hatékonyságát és annak pozitív hatásait a légzőrendszerre és a szív egészségére.

Légzőrendszeri betegségek kezelése

Az oxigénterápia különösen fontos szerepet játszik a légzőrendszeri betegségek kezelésében. A krónikus obstruktív tüdőbetegség (COPD), az asztma és más légzőrendszeri problémákban szenvedő betegeknek gyakran szükségük van extra oxigénre. Az oxigénkoncentrátorok segítenek biztosítani ezt az extra oxigént, ami könnyebbé teszi a légzést és csökkenti a tüneteket.

A tanulmányok azt mutatják, hogy az oxigénterápia javítja a COPD-s betegek életminőségét és csökkenti a légzési nehézségeiket. Az oxigén segítségével a szervezet jobban oxigénnel telítődik, ami javítja az agy és a test működését. Emellett segíti a tüdőszövetek gyógyulását és enyhíti a szövődmények kialakulásának kockázatát.

Szív- és érrendszeri betegségek kezelése

Az oxigénterápia nemcsak a légzőrendszeri problémákat kezeli, hanem pozitív hatással van a szív- és érrendszeri egészségre is. A szív és az erek megfelelő működéséhez szükség van elegendő oxigénre. Az oxigénkoncentrátorok segítenek biztosítani ezt az oxigént, ami támogatja a szív- és érrendszer egészségét.

Tanulmányok kimutatták, hogy az oxigénterápia javítja a szívbetegségben szenvedő betegek teljesítményét és életminőségét. Az extra oxigén segít a szívnek hatékonyabban dolgozni, és javítja a vérkeringést. Ezáltal csökken a szív- és érrendszeri betegségek komplikációinak kockázata. Az oxigénkoncentrátorok világszerte beváltak és elengedhetetlen eszközök a légzőrendszer és a szív egészségének támogatásában. Tanulmányok bizonyítják hatékonyságukat a légzőrendszeri és szív- és érrendszeri betegségek kezelésében. Az oxigénterápia lehetővé teszi, hogy az emberek éljenek aktívabb életet és élvezhessék az egészséget és a jó közérzetet.

Az oxigénkoncentrátor nem alkalmas folyamatos működésre! Az ajánlott használati idő max. 15 óra szünetekkel.

A készüléket 4 órán át javasolt használni, majd kb. 40 percig pihentetni kell a készüléket.

Az oxigénkoncentrátorok használata biztonságos terápiát biztosít, de bizonyos esetekben szükséges a kezelőorvossal konzultálni a használatát.
Az oxigénterápia általában NEM ajánlott olyan betegek számára, akiknek a következő problémái vannak:

 • előrehaladott érelmeszesedés
 • felső légúti fertőzés
 • az orrmelléküreg gennyes gyulladása (sinusitis)
 • retina leválás, glaukóma
 • nemrégiben végzett középfülműtét
 • nemrégiben végzett mellkasi műtét
 • előrehaladott gyomorfekély-betegség
 • magas láz, amely nem kontrollálható
 • röviddel szervátültetés után
 • súlyos epilepszia
 • COPD tüdőemfizéma
 • daganatos betegség
 • akut krónikus veseelégtelenség (veseelégtelenség)

Autóban, gépjárműben is használható oxigén koncentrátor

Bár az autókban az oxigén koncentrátor használata nem olyan gyakori, mint például a kórházakban vagy otthoni használatban, néhány specifikus esetben és körülmények között igen hasznos lehet. Íme néhány olyan szituáció, amikor egy autóban használt oxigén koncentrátor előnyös lehet:

Oxigénkoncentrátor autóba

Lélegzési problémák: Az oxigén koncentrátor segíthet azoknak az embereknek, akik légzési problémákkal küzdenek, például krónikus obstruktív tüdőbetegség (COPD), asztma vagy más tüdőbetegségek miatt. Az oxigénterápia segíthet javítani a szervezet oxigénellátását, ami segíthet a légzési nehézségek enyhítésében és a fizikai aktivitás növelésében.

Hosszú utazások: Hosszabb autóutak során az utazók számára az oxigén koncentrátor használata segíthet az utazás kényelmesebbé és biztonságosabbá tételében. Az idősebb vagy egészségügyi problémákkal küzdő embereknek például fokozott oxigénigényük lehet, és az utazás során az oxigénterápia segíthet megelőzni az oxigénhiányt.

Magas hegyek vagy alacsony oxigénszintű területek: Ha autóval utazik olyan helyekre, ahol a levegő oxigéntartalma alacsonyabb, például magas hegyekre vagy tengerszint alatti területekre, az oxigén koncentrátor hasznos lehet az oxigénellátás megőrzésében és a magasabb tengerszintű területeken való tartózkodás kényelmesebbé tételében.

Súlyos allergiák vagy légszennyezés: A városi területeken, ahol a légszennyezés magas lehet, vagy allergiás reakciók okozhatnak légzési problémákat, az oxigén koncentrátor segíthet a tiszta oxigén biztosításában és a légzési nehézségek enyhítésében.

Sürgősségi helyzetek: Az autóban tartott oxigén koncentrátor sürgősségi esetekben is életet menthet. Ha valaki légzési vészhelyzetbe kerül, például egy baleset vagy roham során, az oxigénterápia azonnali oxigénellátást biztosíthat.

Fontos megjegyezni, hogy az oxigén koncentrátorokat orvosi szakember felügyelete alatt kell használni, és a kezelőszemélynek orvosi javaslatra kell alapulnia. Az oxigén koncentrátoroknak van egy határozott teljesítményük, amely a készülék típusától függ, és a személyes oxigénigényre szabható. Emellett az autóban való használat előtt fontos meggyőződni arról, hogy az eszköz megfelelően működik és biztonságosan van felszerelve.

Az autóban használt oxigén koncentrátorok segíthetnek az oxigénellátás javításában és kényelmesebbé tételében olyan helyzetekben, ahol az oxigénhiány vagy légzési problémák merülhetnek fel. Azonban mindig konzultáljon orvosával vagy egészségügyi szakemberrel, mielőtt ilyen eszközt használna, hogy megfelelően alkalmazza és az egyéni szükségleteknek megfelelően állítsa be.

Oxigénterápia hatékonysága

Az oxigénterápia gyógyító és regeneráló hatása alapvető. A készülék optimális oxigénellátást biztosít belégzés során, ami segít a testnek a regenerációban és a gyógyulásban. Az oxigén az életünk alapja: az oxigén a testünk minden sejtjének életfontosságú energiaforrása. Az oxigénterápia révén a szervezetnek könnyebben hozzáférhetővé válik a szükséges oxigén, amely javítja a sejtek működését és az egészséget.

Testi és szellemi frissesség

Az oxigénterápia elősegíti a test részleges és teljes regenerálódását a sejtek szintjén. Enyhíti a fáradtságot, javítja az anyagcserét és erősíti az immunrendszert.

Az Immunrendszer Erősítése: A szakértők tanulmányok alapján kimutatták, hogy az oxigénterápia növeli az immunrendszer hatékonyságát és segíti a testet a fertőzésekkel szembeni ellenállásban.

Szépségápolás és fizikai komfort

Az oxigén hatásai a bőrre is kiterjednek, segítve a ráncok feszesítését és a fejfájás vagy migrén kezelését.

A bőr fiatalítása: Az oxigén segíti a bőrt a fiatalos megjelenés megtartásában, mivel fokozza a sejtek regenerálódását és az oxigénellátást.

Az oxigén koncentrátor előnyei minden korosztály számára érvényesek, legyen szó idősekről, terhes nőkről, fejlődő fiatalokról vagy másokról. Segít a fáradtság és a fizikai-szellemi kimerültség leküzdésében. Az oxigénterápia segít megőrizni az egészséget és a jó közérzetet minden életszakaszban, az időskortól a terhességig és a fejlődő fiatalokig. Az oxigén koncentrátor otthoni használata kényelmes és könnyen elérhető. Ideális választás otthoni egészségmegőrzéshez és szépségápoláshoz.

Funkcionális Kiegészítők

Az eszköz tartalmaz egy LCD kijelzőt, párásítót, távirányítót infravörös sugárzással, időzítőt és hővédős kompresszort, hogy garantálja a nagyobb biztonságot.

Negatív iónok energiája

Az oxigénkoncentrátor negatív ionokat bocsát ki, amelyek javítják a test energiaszintjét, vérkeringést, anyagcserét és az immunrendszert.
Az oxigénterápia használata előtt mindig konzultáljon orvosával, különösen, ha Önnek olyan egészségügyi problémái vannak, mint például érelmeszesedés, gyulladások vagy súlyos betegségek. Az egészsége a legfontosabb!

Technikai adatok

 • Kimeneti oxigén folyás: 1 – 5 l/perc
 • Kimeneti oxigén koncentráció: 30 % – 92 %
 • Kimeneti nyomás: 45 kPa
 • Teljesítmény: 130 VA
 • Méretek: 29,5 cm x 17,5 cm x 27 cm
 • Tápegység: 220 +/- 22V, 50 +/-1 Hz
 • Zajszint: ≤ 45 dB (A)
 • Tömeg: 8 kg

A szájmaszk és a feszültség átalakító nem képezi a termék részét!

Sending
Vélemény
5 (1 szavazat)