Akció!

Asics Gel-Kayano női futócipő

Original price was: 86.240 Ft.Current price is: 68.810 Ft.

Vásárlás - Ecipo

Cikkszám: 0000302628902 Kategória:

Leírás

Az Asics Gel-Kayano női futócipő olyan darab, amely nem csupán egy sportcipő, hanem egy életstílus is. Ez a cipő tökéletes választás minden olyan nő számára, aki nem csak a kényelmet és a minőséget keresi futás közben, hanem az egyedi stílus és a kifinomultság iránt is érdeklődik. Ha sportos nőként ismered valakit, vagy magadnak keresel egy különleges ajándékot, ne keress tovább, mert az Asics Gel-Kayano cipő tökéletes választás.

Ez a konkrét modell, a 1012B357 Diva Pink/Electric Red 701, egy igazi látványosság. A rózsaszín és villámvörös színkombinációval rendkívül divatos és feltűnő. A nőiességet és a lendületet ötvözi egyetlen cipőben. Az elegáns és sportos stílus közötti egyensúly megteremtésében nagyszerű munkát végzett az Asics.

Nézd meg a többi Asics női futócipőt is!

Az Asics Gel-Kayano cipők híresek kiváló minőségükről és kényelmükről. Az anyagok gondosan válogatottak, és az újító technológiák felhasználásával tervezik őket. A PureGEL technológia kiválóan csillapítja a talpfájdalmat és segít megelőzni a sérüléseket. A FF BLAST+™ technológia pedig energiát ad futás közben, hogy többet tehess ki magadból.

Az Asics Gel-Kayano cipők az AHAR (Asics High Abrasion Rubber) technológiával rendelkeznek, ami extra tartósságot és tapadást biztosít a talpnak. Így akár hosszú távon is biztonságosan és kényelmesen futzhatsz bármilyen terepen. A szövetfűzők pedig garantálják, hogy mindig stabilan állnak majd a lábaidban.

A pronáció, vagyis a boka befele dőlése, a láb típusától függően eltérő lehet. Az Asics Gel-Kayano cipők kifejezetten a pronáló lábú futók számára lettek tervezve, hogy megfelelő támogatást nyújtsanak a lábnak futás közben. Ez azt jelenti, hogy a cipő speciális kialakítása segít megelőzni a sérüléseket és javítja a futás teljesítményét.

Az Asics Gel-Kayano női futócipő tehát nem csupán egy sporteszköz, hanem egy stílusos kiegészítő is. A kifinomultság és a minőség iránti vágyadat tökéletesen kielégíti, miközben biztosítja a futás során szükséges kényelmet és támogatást. Legyen szó a hétköznapi edzésekről vagy egy versenyről, ezzel a cipővel mindig magabiztosan és stílusosan léphetsz pályára.

Ne habozz tovább, és ajándékozd meg magadat vagy valakit ezzel az Asics Gel-Kayano női futócipővel. Ez az ajándék nem csupán egy cipő, hanem egy életmód is, amelyben az egészség, a kényelem és a stílus egyensúlyban van. Tegyél egy lépést a jobb irányba, és hozd ki a legtöbbet minden futólépésből ezzel az Asics cipővel!

Nézd meg a többi Asics női futócipőt is!

Sending
Vélemény
0 (0 szavazat)