Add el régi telefonod a Rejoy-on gyorsan és egyszerűen!

Add el régi telefonodat gyorsan és könnyen!
Minimum a piaci áron, felesleges alkudozás és elvesztegetett idő nélkül

rejoy - add el az okostelefonodHasznált telefonod eladása 3 lépésben
1. Tudd meg mennyit ér a telefonod csupán néhány lépésben
Kiválasztod a telefonod típusát és egy kevesebb mint három perces kérdőív kitöltése után már mutatják is neked az árat!

2. Válaszd ki, hogy mikor és hova érkezzen a futár a készülékért
Megadod a helyszínt és a felvétel dátumát amikor a futárszolgálat elhozhatja a készülékedet

3. Válaszd ki, hogy hogy szeretnéd megkapni a pénzt
Választhatsz azonnali és normál eladást is. A kettő között csupán annyi a különbség, hogy mikor és pontosan mekkora összeg érkezik majd a bankszámládra

» Tovább a Rejoy.hu-ra

KÉNYELMES
A kanapédon fekve, 3 perc alatt elvégezhető az értékbecslés majd a futárszolgálatnak köszönhetően ki sem kell mozdulnod az otthon melegéből

BIZTONSÁGOS
Spórold meg az online csalók és trollok okozta felesleges és stresszes köröket

GYORS
Azonnali eladás esetén instant, normál értékesítés esetén is átlagosan 8 napon belül eladjuk, majd kifizetjük a telefonodat

Inkább használt okostelefont vennél? Gyere, adunk hozzá kuponkódot!

Mindenekelőtt megkapod a telefon eladását igazoló dokumentumokat: a futártól kapott átvételi elismervényt, az eladásra küldött telefon átvételi elismervényét és fuvarlevelét, valamint a weboldalon található általános szerződési feltételeket, amelyek egy távolról aláírt szerződést hoznak létre közted, mint eladó és a platformunk között. Több mint 1000-en mondtak már pozitív véleményt A Rejoy-ról, a Google-on és a Facebookon.
Ugyanakkor van egy dedikált ügyfélszolgálati csapat, amely gyorsan válaszol üzeneteidre, és érdekelt abban, hogy eladásod sikerrel járjon.

Az értékesítési rendelés leadását követően a futár az általad az űrlapon megjelölt napon, időpontban és helyre érkezik. Nem kell semmit sem nyomtatnod, sem a csomagra írnod, a futár felkészülve érkezik az információinkkal már kitöltött szállítólevéllel. Csak be kell csomagolnod a telefont és add át a futárnak, aki előtted ragasztja fel a szállítólevelet a csomagra.

» Tovább a Rejoy.hu-ra

Mikor és hogyan kapod meg a pénzt az eladott telefonra?
Ez mindenekelőtt a választott eladási lehetőségtől függ!
Ha úgy döntöttél, hogy azonnali eladási opcióval értékesíted a telefonodat, a telefon ellenőrzése után legfeljebb 3 munkanapon belül megtörténik a kifizetés. Ez a leggyorsabb eladási lehetőség, és becsléseink szerint a telefon futárnak történő átadásától a pénz kézhezvételéig 3-4 munkanap telik el. Ha a normál eladás mellett döntöttél, akkor az ajánlat magasabb, viszont a telefon eladása után 1-3 munkanapon belül kapod meg a pénzt. A telefon típusától és esztétikai állapotától függően 5-6 napon vagy 1-3 héten belül megvásárolható.

Van egy telefonom, de elromlott. Eladhatom a Rejoyon keresztül?
Igen! Hiszünk abban, hogy minden telefon értékes, és joga van egy új élethez, még akkor is, ha elromlott. Miután hozzánk megérkezik, díjmentesen megjavítjuk, majd gondoskodunk a legjobb áron történő értékesítésről. Te megkapod a telefon értékének megfelelő pénzt a javítás költségével csökkentve. Így a telefon nem porosodik a fiókban, és eladás előtt nem kell törődni a javítással sem!

» Tovább a Rejoy.hu-ra

Sending
Vélemény
2.94 (18 szavazat)