10000Ft értékű Játékshop ajándékutalvány

10.000 Ft

Utalvány megvásárlása

Kategória: Címke:

Leírás

Sokan szeretnék megajándékozni szerettüket, de vagy nincsen ötletük, vagy nem tudják pontosan, hogy az adott személy minek örülne a legjobban. Erre az esetre nyújt remek megoldást az ajándékutalvány, mely bárki által könnyedén felhasználható és garantáltan azt veheti meg a segítségével, aminek a leginkább örülne. Ez az utalvány jópofa, játékbankót mintázó grafikával van dekorálva és 10000 Ft értékben maradéktalanul levásárolható a JátékShop webáruházban bármilyen tetszőleges játékra, iskolaszerre, vagy egyéb termékre. Az utalványt borítékban szállítjuk, melyre a megajándékozni kívánt személy neve, vagy egy kedves üzenet egyaránt felírható. Az utalvány részletes használati útmutatót tartalmaz a használatára vonatkozóan. Az utalvány a szállítás összegét nem tartalmazza, mivel az az átvételi módok függvényében változik!

A Játékshop ajándékutalvány jellemzői:
– Vásárlási utalvány
– Bármilyen termékre/termékekre levásárolható adott értékben
– Könnyen felhasználható
– Remek ajándék
– Az utalvány összege egy alkalommal, egy összegben vásárolható le

A kupon részletes tájékoztatója:
Az Ön utalványa egy kuponkód mezőt tartalmaz, melyen egy egyszer használható kuponkódot talál adott értékben. A kupon értékét a JátékShop webáruházban tudja levásárolni. A kupon másra át nem ruházható, pénzre nem váltható! Felhasználható a kiállítástól számított 6 hónapig.

Ügyeljen rá, hogy kuponkódját Önön kívül más ne láthassa! A gondatlanul kezelt kuponkódokért cégünk felelősséget nem vállal.

A kuponnal bármilyen Önnek tetsző terméket megvásárolhat adott értékben. A kuponkód egyszer használható! Amennyiben nem vásárolja le a teljes összeget, úgy a fennmaradó összeg elveszik. Ön vásárolhat a kuponkód összegét meghaladó értékben is, de ebben az esetben a fennmaradó összeget a csomag átvételekor kell kifizetnie!
A szállítás összegét a kuponkód nem fedezi!

Hogyan használja a Játékshop kuponkódot:
A vásárlás menete a kuponos vásárlás során megegyezik a hagyományos internetes vásárlással. Válassza ki az Önnek tetsző termékeket és tegye őket a kosarába. A kosár mutatni fogja Önnek a vásárlás végösszegét, így látni fogja, hogy elérte-e, vagy meghaladta a kupon által biztosított összeget.
Amikor végzett, kattintson a “rendelés feladása” gombra.
A kuponkódot az ezt követő lépésnél, az adatok kitöltésekor kell megadnia.
Írja be a számsort a “kuponkód” mezőbe.
Ellenőrizze a számsort, majd kattintson a “kuponkód érvényesítése” gombra.
Ha mindent megfelelően csinált, akkor a kuponkód által biztosított összeg megjelenik Önnek a termékek közt mínuszos tételként.
Ezután nincs más dolga, csak kitöltenie a szállítási adatokat és az alul található: “Minden rendben van, kérem a rendelés feladását” gombra kattintani.

FIGYELEM! A nem, vagy rosszul érvényesített kuponkód kedvezményét utólagosan már nem áll módunkban levonni a rendeléséből. Minden esetben bizonyosodjon meg arról, hogy megfelelően érvényesítette-e a kuponkódot. Ezt a rendelés feladása előtt a végösszegnél ellenőrizheti. Amennyiben a rendelés során bármilyen problémát tapasztal kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot ügyfél-szolgálatunkkal.

Sending
Vélemény
0 (0 szavazat)