5000Ft értékű eOptika ajándékutalvány

5.000 Ft

Utalvány megvásárlása

Kategória: Címke:

Leírás

Adjon ajándékba eOptika vásárlási utalványt szeretteinek! Vagy kérjen ilyet a szülőktől. 🙂

eOptika vásárlási utalványok kaphatóak 5, 10 és 20 ezer forint értékben.

Ezekkel a praktikus ajándékokkal biztosan olyat ad, amit a megajándékozott tényleg fel tud használni. (Ezzel elkerüli, hogy olyan ajándékot adjon, ami nem kell a megajándékozottnak és végül inkább tovább adja az ajándékot, akár veszteséggel is. Vagy még rosszabb, esetleg nem is használja fel és csak csücsül a polcokon.)

Kiknek lehet érdekes a vásárlási utalvány?

  1. A gyermekeikről gondoskodni kívánó szülőknek (lencsevásárlás gyereknek, egyetemre menetel)
  2. Jeles ajándékozási alkalmakra (karácsony, névnap, szülinap, ballagás, stb)
  3. Minden ajándékozónak, aki kellemes meglepetést szeretne okozni szeretteinek.

Kapni szeretne ilyen utalványt? Kérje családtagjaitól, hogy ilyen hasznos ajándékot vegyenek önnek! Ezzel is csökkenti a mindennapi költségeit.

A beváltásról érdemes tudni:

  1. A vásárlási utalvány bármilyen, az eOptika által forgalmazott (raktáron lévő vagy beszerezhető) termékre vagy nyújtott szolgáltatásra beváltható. Az akciós termékeket is lehet ilyen utalvánnyal fizetni.
  2. A beváltás webáruházban (eOptika.hu) is vagy optikában (1066 Budapest, Teréz krt 50) is lehetséges. Webshopban vásárlásonként egyszerre csak egy utalványt tud felhasználni az ajándékkártyán található kuponkód segítségével.
  3. Az utalvány másra szabadon átruházható. Készpénzre nem váltható át és vásárláskor értékéből készpénz nem adható vissza.
  4. Webboltunkban történő beváltás esetén kövesse ezeket a lépéseket:
  • Haladjon végig a vásárlási folyamaton az eOptika webáruházában. A kosár oldalon található jelölje be a Van kedvezménykódom mezőt, majd a “kuponmező” részbe írja bele az ajándékutalványon található egyedi kódot. Ekkor a fizetendő összeg csökken az ajándékutalvány értékével. A kódot csak egyszer lehet felhasználni és egyszerre csak egy kód használható fel online bevásárlás során. Optikai beváltás esetén egy alkalommal egyszerre több utalvány is felhasználható.
  • Webboltunkban a rendelés minimum értéke el kell, hogy érje az utalvány értékét.
  • A szokásos fizetési és szállítási feltételekkel kérhető a termékek házhoz szállítása

Beváltás főbb szabályai:

Az utalvány bármilyen termékre beváltható a vásárlástól számított 12 hónapig weboldalunkban (eOptika.hu) és optikánkban (1066 Budapest, Terét krt 50). Az utalvány szabadon átruházható. Az utalvány kedvezménye más akcióval, engedménnyel nem összevonható, készpénzre nem váltható és vásárláskor értékéből készpénz nem adható vissza. Webshopunkban egyszerre csak egy utalványt tud felhasználni a kuponkód segítségével, optikában egyszerre több utalvány is felhasználható. A beváltás részletes szabályait keresse az eOptika weboldalán!

Sending
Vélemény
0 (0 szavazat)