Pre Black Friday – arany, ezüst ékszerek és karórák 10-20% kedvezménnyel a Szofia.hu-nál

Küldj magadnak emlékeztetőt erről:
  1. 20 % kedvezményt biztosítanak annak a vásárlónak, aki a webáruház kínálatából bármilyen ezüst vagy acél ékszert vásárol. Nem vonatkozik a PANDORA és a THOMAS SABO márkákra.
  2. 10 % kedvezményt biztosítanak annak a vásárlónak, aki a webáruház kínálatából bármilyen arany ékszert vásárol. 
  3. 10 % kedvezményt biztosítanak annak a vásárlónak, aki a webáruház kínálatából egy tetszőlegesen kiválasztott karórát vásárol. A kedvezmény a Casio márkára nem vonatkozik. 
  4. A vonatkozó kedvezmény a szokásos eladási árból kerül levonásra, és a vásárló így a csökkentett árat fizeti meg.
  5. A kedvezmény automatikusan érvényesítésre kerül a kosárban.
  6. A kedvezmény nem vonatkozik a már kedvezményes árukra, ajándékutalványokra, szolgáltatásokra, tisztítószerekre, ékszerdobozokra és a megrendelésre kapható ékszerekre.
  7. Az akciók és a kedvezmények nem összevonhatók össze, de lehetőség van több kedvezmény egyidejű felhasználására is egy vásárlás során.
  8. Az akció lejártát követően ékszercsere esetén a vásárló elveszíti a kedvezményhez való jogát.
  9. Az árut a megrendelés kézhezvételétől számított 14 napon belül visszaküldheti. A megrendelés egy részének visszaküldése esetén a kedvezményt átszámolják azokra az árukra, amelyek a visszaküldés után a megrendelésben maradnak. Ugyanakkor, ha a visszaküldést követően az összeg 10 000 Ft alá csökken, a visszatérített összeget lecsökkentik a kiszállítás összegével (a 10 000 Ft-ig terjedő megrendelések esetén a szállítási összeget 900 Ft-ban (Packeta csomagpont) vagy 1 500 Ft-ban (DPD futár) számolják fel).
  10. A kedvezmény a SZOFIA webáruházban vehető igénybe, 2022.11.16-tól 2022.11.20-ig (beleértve).

Tekints meg az ajánlatot, és irány a Szófia webáruház!

Sending
Vélemény
0 (0 szavazat)