BLACK WEEK a Kärchernél – Akár 35% kedvezmény és ingyenes szállítás értékhatártól függetlenül.

Küldj magadnak emlékeztetőt erről:

BLACK WEEK a Kärchernél: tedd könnyebbé a karácsony előtti nagytakarítást! Háztartási termékek óriási kedvezménnyel. Akár 35% százalék kedvezmény! Ingyenes szállítás értékhatártól függetlenül.

 • WOW! Megérkezett a BLACK WEEK! Közel 40 Kärcher termék most kivételesen alacsony áron. Fedezd fel a legjobb ajánlatokat!
 • Kényelem mindenek előtt! – termékeink kényelmi funkcióit helyezzük előtérbe.
 • Új állóporszívó kínálat: idén bevezetésre került az új VC Cordless termékcsalád, amely megoldást nyújt minden háztartás részére, függetlenül attól, hogy milyen takarítási igények merülnek fel: VC 4 Cordless myHome/VC 7 Cordless yourMax, a személyes szükségletekre összpontosítva adott élethelyzetben.
 • Háztartási gépkínálat, ami megoldás minden háztartás részére, függetlenül attól, hogy milyen takarítási igény merül fel.
 • Megújuló száraz-nedves porszívó kínálat: Mindent felszív, ami az útjába kerül, legyen szó száraz vagy nedves szennyeződésekről!
 • Célkeresztben a sokoldalúság: speciális szűrőrendszerével, első osztályú tartozékaival, összehangolt kialakításával még az igazán makacs és durva szennyeződéseket is könnyedén szedik össze. Használatával nincs az a speciális takarítási helyzet amit ne tudnál megoldani a mindennapokban.
 • Teljes gőzzel előre a vírusok és baktériumok ellen! Kutatások bizonyítják, hogy a Kärcher gőztisztítói elpusztítják a burokkal rendelkező vírusok 99,999%-át, ami alól a koronavírus sem kivétel. A Kärcher gőztisztítók tökéletes tisztaságot biztosítanak az egész háztartásban, így a család biztos lehet abban, hogy minden a végletekig tiszta lesz – ráadásul vegyszermentesen.
 • WV ablaktisztítók kedvezménnyel a ragyogóan tiszta ablakokért! Takaríts meg időt és fáradságot a Kärcher vezetéknélküli ablaktisztítókkal. Csíkmentes. Gyors. Multifunkciós. Az akciós akkumulátoros ablaktisztítóink gondoskodnak a
  csíkmentes tisztaságról a szennyezett víz lecsepegése nélkül. Egy Kärcher ablaktisztító nem csak az ablakokat tisztítja meg gyorsan és hatékonyan, de valamennyi sima felületen is alkalmazható, mint pl. főzőlapok, tükrök, ajtók és csempék.
 • Tisztíts határok nélkül! A padlótisztítás forradalma: felmosás és feltörlés egyetlen lépésben az FC 7 Premium akkumulátoros padlótisztító készülékkel!
 • Legyen szó kávé-, vörösbor foltról vagy bármilyen más szennyeződésről, az SE 4.100 Plus kárpittisztító még a legmakacsabb, kiömlött vagy elkent foltokat is hatékonyan távolítja el a
  matracokról, szőnyegekről, bútor kárpitokról vagy épp a gépkocsiban lévő ülésekről.
 • Kärcher minőség, 2 év garancia, hivatalos webshop, biztonságos fizetési lehetőségek, országos kiszállítás 2-4 munkanapon belül, változatos fizetési módok, egyszerű és gyors online vásárlás.
 • A kiszállítási díj ingyenes!

Az ajánlat november 18-30 között érvényes!

Nézd meg az ajánlatot, és irány a Kärcher webáruház!

Sending
Vélemény
5 (1 szavazat)