20% kedvezmény a megjelölt Pandora ékszer ajándékszettekre a Szofia.hu-nál

Küldj magadnak emlékeztetőt erről:
  1. A kedvezmény csak a kiválasztott szettekre vonatkozik, más kombinációkra nem.
  2. Az ajánlat más előnyös ajánlattal nem vonható össze, és nem vonatkozik a már leértékelt árukra – nem vehető igénybe pl. egyszerre több Pandora akció ugyanarra a termékre.
  3. Az akcióban vásárolt ékszerek klasszikus módon nem cserélhetők – csak eltérő hosszúságú karkötőre cserélhető. Bármilyen más termékre való csere esetén a kedvezményes árra való jogosultság megszűnik. Az áru nem lehet viselt vagy sérült.
  4. Az árut a megrendelés kézhezvételétől számított 14 napon belül visszaküldheti. A megrendelés egy részének visszaküldése esetén a kedvezményt átszámolják azokra az árukra, amelyek a visszaküldés után a megrendelésben maradnak; ill. a szett egy részének vagy a két ezüst ékszer valamelyikének visszaküldésekor a vásárló elveszíti a kedvezményhez való jogát. Ugyanakkor, ha a visszaküldést követően az összeg 10 000 Ft alá csökken, a visszatérített összeget lecsökkentik a kiszállítás összegével (a 10 000 Ft-ig terjedő megrendelések esetén a szállítási összeget 900 Ft-ban (Packeta csomagpont) vagy 1 500 Ft-ban (DPD futár) számolják fel).
  5. A kedvezmény a SZOFIA webáruházban vehető igénybe 2022.10.27-től 2022.12.24-ig (beleértve), vagy amíg a készlet tart.

Tekints meg az ajánlatot, és irány a Szófia webáruház!

Sending
Vélemény
0 (0 szavazat)