Készülj fel a kemény télre! Elektromos takarók, plédek, párnák akár 30% kedvezménnyel

Készülj fel a télre a Dr. Watson és WinterDreams elektromos melegítő takarókkal. Klasszikus megoldás a hideg téli éjszakákra: a “Dr Watson” a Klarstein cégtől egy kényelmes elektromos takaró, mely alacsony hőmérséklet esetén is gondoskodik a kanapé vagy az ágy melegéről.…

Minőségi német háztartási készülékek 10-40% kedvezménnyel

Az Electronic-star.hu webáruház minőségi német háztartási elektronikai eszközök forgalmazásával foglalkozik. Most akár 10-40% kedvezménnyel, szuper áron megvehetsz minden olyan háztartási kisgépet, nagygépet, ami otthonra kellhet. Nézd meg az ajánlatokat!

Hi-Fi és DJ felszerelés akár 20-60% kedvezménnyel

Az electronic-star.hu webáruház audio és DJ technika, házi HiFi rendszerek, hangfalak, fénytechnika forgalmazásával foglalkozik. Most akár 20-60% kedvezménnyel, szuper áron megvehetsz minden olyan hangtechnikai eszközt, ami otthonra vagy az autóba kellhet. Nézd meg az ajánlatokat!

Klíma, mobilklíma, légkondi, ventilátor akár 40% kedvezménnyel

Bekeményített a nyár, itt az idő hűsölni egy kicsit! Klíma, mobilklíma, légkondi, ventilátor kiárusítás akár 40% kedvezménnyel az electronic-star.hu-nál. Nézd meg az ajánlatokat, és hűtsd le magad!